torstai 27. kesäkuuta 2013

Elämää

Mitäs mitäs, johan sitä on vierähtäny kuukausi täällä Espanjan auringon alla ! Alle kolme viikkoa niin saaan poikaystävän tänne mulle seuraa pitämään :)

Oppari ei oikein luista, teoriaa oon yrittänyt kerätä mutta.. Tein lainauspyynnön kirjastoon jostain kuudesta kirjasta ennen kun huomasin että koulun kirjasto oli kaks päivää aikasemmin siirtynyt kesälomalle. Nyt yritän selvittää jos löytäsin jotain täältä Barcelonan kirjastoista. Onhan tässä neljä kuukautta vielä aikaa.

Miten siistii kun kaks samanlaista yritystä vierekkäin..

Auringonottoo

Päivittäiset eväät töihin
Töissä riittää hommaa, joka päivä on erilainen ja opin jotain uutta. Muutama suomalainenkin on meillä pyörätänyt, tosi outoo palvella suomeksi! Puhelimeen vastaaminen rupee jo sujumaan vähän paremmin. Joko mainitsin että vihaan vastaajana olemista ja täällä joudun tekeen sen vielä espanjaks?!?!? Sain taas ajaa skootteria, kyllä mä vielä syksyyn mennessä teen skootterilla ajosta oman lajini ;)

Ei täällä oikein muuta, oon yrittänyt juosta pari kertaa viikkoon ja Game of Thronesista on nyt kaks ensimmäistä tuotantokautta katsottu, pihtaan kyllä viimestä! Sitten pääsen siirtymään Serranoitten seuraan ja niiden jälkeen sitten Fisica o Quimica sarjaan johon koukutuin kun oli vaihdossa.

Rusketuskin rupee pikkuhiljaa tarttumaan. Töistä vaan on tullut epähienot rajat :D

Nenäkin on palanut..



I have been here already a month, the time flies. Less than three weeks and my boyfriend will come here! My thesis is not going really well, I needed some  books from school library but it is already closed for summer.. At work, everyday is different, there are still many things to learn. I have run here and watched the Game of Thrones, soon I have watch them all.. I am starting to be tanned but it can be seen that I have been sunbathing with my shirt....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti