maanantai 27. toukokuuta 2013

En Español, por favor!


Vietan ihan liian paljon aikaa koneella. Mutta toisaalta, tiedän että kun työt alkaa, ei aikaa datailulle ole samanlailla. Sunnuntainkin aloitin netin selailulla, etin kämppää ja luen blogeja jotka on viimeisen kuukauden ajalta lukematta. Noin puolenpäivän aikaan lähdin tallustelemaan rantaa kohti, tavoitteena löytää mun työpaikka. Eksyin matkalla Strabucksiin (paikka johon tuun Barcelonassa vielä tuhlaamaan monta euroa...) ja siellä väkipakolla palvelivat englanniksi, kyllä ärsytti! Vaikka oonkin blondi niin se ei tarkota etten osais espanjaa.

Näkymät Maremagnum ostoskeskuksen toisesta kerroksesta

Kahvin jälkeen etsin työpaikan. Löysin sen, mutta en uskaltanut heti mennä tutustumaan vaan menin keräämään rohkeutta ruuan pariin. Kävin syömässä patatas bravas, ensaladilla rusa y pan con tomate. Kaikki hyvin hyvin perinteistä espanjalaista ruokaa. Ruoan jälkeen päätin että nyt mennään ja sinnehän minä sitten menin, Cooltran toimistoon ilmoittamaan että moi, pitäs työharjottelu aloittaa huomenna, eikä mitään ole täältä päästä kuulunut. Minuapa rupesi sitten eräs mukava tyttö liikkeestä opastamaan ja pari tuntia vierähti nopeasti! Siinä ajassa ehdin kuulla yhtä ja toista ja oon varma että kesästä tulee mielenkiintoinen! Paras juttu on se, että työt alkaa vastaa torstaina! Pari päivää saa olla vielä olla rauhassa ja metsästää asuntoo...





Illalla lähdin kahden italialaisen, britin ja ranskalaisen kanssa syömään. Tunnen tytöt vaan hostellista, yhen päivän ajalta ja niin vaan halusivat vikana iltanaan lähtee syömään porukalla. Tämä on nyt toinen kerta kun oon yksinäni hostellissa ja molemmilla kerroilla huone on ollu täynnä mukavia ihmisiä! Käytiin syömässä ravintolassa jonka nimeä en muista, mutta ruoka oli hyvää ja ihan edullistakin. Sain myös uuden vitosen setelin ja ainakin musta se näyttää ihan huijausseteliltä!

Kanasalaatti

Croquettes <3
Perjantaista lähtien oon kironnut kun mulla ei ole huulirasvaa ja oon meinannu pariin kertaan jo ostaakin. Muttä mitäs minä löysinkään penaalistani.. Oamkin tarjoaman huulirasvan, päiväni on pelastettu!


Sunday I started with my computer. After that I started to walk towards the beach and tried to find my working place. On  my way I stopped in Starbucks and there they wanted to serve me in English. Yeah, I am a blond, but that does not mean I cannot speak Spanish! I found my working place but then I was afraid to go there and I went to have lunch first. After my patatas bravas, ensaladilla rusa y pan con tomate I was ready to go! In Cooltra office I met one really nice girl who was showing me places couple hours. I am sure that the summer will be interesting in that place! Best thing is that I will start my work only on Thursday so I still have time to relax. In the evening I went to eat with girls from my hostel room. I ate chicken salad and croquettes. I also got the new 5 euro and it looks like fake one!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti